digital-bokföring

Digital bokföring .

Det spelar egentligen ingen roll hur långt bort du är ifrån oss. Dessutom är det nästan en självklarhet nu för tiden att du när som helst och från var som helst ska kunna ha åtkomst till översikt av din ekonomiska situation. Vi tycker visserligen fortfarande att det är viktigt med personliga möten och därför ser vi alltid till att kunna ha webbmöte. Det är oftast enklare och smidigare att få till ett snabbt webbmöte. Behovet av ett fysiskt möte kanske kan i så fall begränsas till någon gång per år. Vi arbetar med molnbaserade programmet Visma SPCS som är ett av de mest avancerade och heltäckande samt prisvärda programmen på marknaden. Förutom det tycker vi att Visma SPCS är ett av de mest användarvänliga programmen på marknaden.

Du skannar ditt bokföringsmaterial och mailar det till oss på din personliga e-postadress som du får när du blir kund hos oss. Du kan se alla underlagen i bokföringsprogrammet genom att enkelt logga in på dina sidor. Dessutom kan du ha tillgång en rad andra tjänster som visar en aktuell bild av hur din verksamhets ekonomiska bild ser ut. De fysiska underlagen sparar du i en pärm hos dig. Du betalar fakturorna och kan välja tjänsten hos din bank så du får in- och utbetalningarna på fil. Vi kontrollerar sedan att alla in- och utbetalningar som skulle göras har gjorts.

Digital bokföring .

Det spelar egentligen ingen roll hur långt bort du är ifrån oss. Dessutom är det nästan en självklarhet nu för tiden att du när som helst och från var som helst ska kunna ha åtkomst till översikt av din ekonomiska situation. Vi tycker visserligen fortfarande att det är viktigt med personliga möten och därför ser vi alltid till att kunna ha webbmöte. Det är oftast enklare och smidigare att få till ett snabbt webbmöte. Behovet av ett fysiskt möte kanske kan i så fall begränsas till någon gång per år. Vi arbetar med molnbaserade programmet Visma SPCS som är ett av de mest avancerade och heltäckande samt prisvärda programmen på marknaden. Förutom det tycker vi att Visma SPCS är ett av de mest användarvänliga programmen på marknaden. Du skannar ditt bokföringsmaterial och mailar det till oss på din personliga e-postadress som du får när du blir kund hos oss. Du kan se alla underlagen i bokföringsprogrammet genom att enkelt logga in på dina sidor. Dessutom kan du ha tillgång en rad andra tjänster som visar en aktuell bild av hur din verksamhets ekonomiska bild ser ut. De fysiska underlagen sparar du i en pärm hos dig. Du betalar fakturorna och kan välja tjänsten hos din bank så du får in- och utbetalningarna på fil. Vi kontrollerar sedan att alla in- och utbetalningar som skulle göras har gjorts.

Redovisningskonsulten

Besöksadress:

Mässansgata 10

412 51, Göteborg

Endast bokade besök

Telefon: 010-330 07 07

E-post: hello@redovisningskonsultgöteborg.se

Org.nr. 969784-7037

Få våra nyhetsbrev

Ange din e-post!
Du måste bocka av i rutan!

© Copyright Vitea Leonis AB 2019

Redovisningskonsulten

Besöksadress:

Mässansgata 10

412 51, Göteborg

Endast bokade besök

Telefon: 010-330 07 07

E-post: hello@redovisningskonsultgöteborg.se

Org.nr. 969784-7037

Få våra nyhetsbrev

Ange din e-post!
Du måste bocka av i rutan!

© Copyright Vitea Leonis AB 2019